Bageri-grossist der sælger brød engros til alle slags kunder

Er du på udkig efter en bageri-grossist, som garanterer lækre kager og friskbagt brød engros til fornuftige priser? Så bør du kigge nærmere her på siden.

Hos Brødhjørnet har vi bageriudsalg for alle typer erhvervskunder i og omkring Valby, København og på det øvrige Sjælland.

Brød-leverandør med dag-til-dag-levering

Vi leverer brød engros til mange forskellige cateringfirmaer, caféer, restauranter, burgerbarer og store hoteller. Vi står naturligvis også til rådighed for andre typer erhverv, og vi tilbyder dag-til-dag-levering, så du ikke skal vente på det friskbagte brød.

Hvis du har særlige ønsker til brødet, så imødekommer vi naturligvis gerne disse bedst muligt. Vi garanteret et højt serviceniveau, fleksibilitet og fordelagtige priser, fordi vi vægter langvarige og stabile kunderelationer højt. Vi leverer allerede op til 4000 kager om ugen, og vores kunder elsker os.

Garanti for lækkert brød hos Brødhjørnets bageri-grossist

Når du samarbejder med vores brød-leverandør, er du sikret at modtage friskbagt stenovnsbrød hver eneste gang. Vi anvender surdej i stort set alle vores brød, da dette forlænger holdbarheden, øger saftigheden og gør skorpen mere sprød. Derudover har det en dejlig syrlig smag.

Vi anvender så vidt muligt danske råvarer, idet vi går højt op i bæredygtighed. Vi anvender blandt andet dansk elefant mel, som sikrer, at bagværket er i høj kvalitet, samtidig med at vi tager hensyn til miljøet.

Kontakt os for bestilling af kager og brød engros

Ønsker du også en stabil samarbejdspartner, som altid kommer til tiden, og som går meget op i kvalitet, kan du altid kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine ønsker og behov. 

Har du brug for en brød-leverandør, kan vi kontaktes på telefon 36 17 85 69, e-mail brodhjornet@brødhjørnet.dk eller via vores kontaktformular for nærmere information og bestilling af det bagværk, du har brug for til din virksomhed.

Skriv til os her:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Alle ugens dage

​06.00 - 16.00

Firma info

​Brødhjørnet

Vigerslevvej 154, 2500 Valby

Find os på Google Maps

Telefon: 36 17 85 69

E-mail: brodhjornet@brødhjørnet.dk

CVR: 34526842​​